Tú puedes construir
  • Niños nos necesitan - Imagen 7

AKCJE

AKCJE SOLIDARNOŚCIOWE

Isidora Pertusa organizuje różnego rodzaju rozrywki rekreacyjne, kulturowe, towarzyskie i sportowe dla wszystkich grup odbiorców. Uczestnicząc pomagasz i dobrze się bawisz.

Uczestnicząc w naszych imprezach będziesz się dobrze bawić i dodatkowo będziesz miał wkład w zbieranie funduszy na nasze projekty dla dzieci! Zaangażuj się!

Fundacja jest potężnym narzędziem w integracji i w rozwoju dzieci. Poprzez aktywne uczestnictwo dzieci w organizowanych przez nas rozrywkach, warsztatach i inicjatywach solidarnościowych, mogą się one nauczyć być bardziej tolerancyjne i równocześnie obserwować globalną wizję świata, w którym żyjemy.

TYPY AKCJI:

social

Akcje Socjalne

Fundacja Isidora Pertusa organizuje różnego rodzaju imprezy, o których informujemy   partnerów, rodzinę i przyjaciół jak i wszystkie osoby zainteresowane uczestnictwem lub osoby, które po prostu chcą się dobrze bawić pomagając.

Współpracujemy z wieloma firmami i organizacjami z sektora gastronomii i rozrywki, dlatego imprezy przez nas organizowane cechuje wysoka jakość i profesjonalizm.

cultural

Imprezy kulturalne

Dzieci są najważniejsze dla Fundacji Isidora Pertusa. Dlatego też są to nasze małe gwiazdy! Organizujemy różne zabawy pedagogiczne, w których chcemy przekazać nasze wartości solidarności, integracji społecznej, tolerancji i wielokulturowości.

Opinia dzieci jest bardzo ważne dla fundacji. Przekonaj się i weź udział w imprezach dla dzieci, gdzie nasze małe księżniczki i książęta będą się dobrze bawić podczas  animacji, gier solidarnościowych  itp.

deportivo

Imprezy sportowe

Uprawianie sportu wspiera integrację i komunikację międzyludzka, a ponadto promuje wartości pracy zespołowej, jedności, zaufania, solidarności i uczciwości.

Wszystkie te wartości są  bardzo ważne dla FIP! Zawody charytatywne w piłce nożnej, turnieje tenisa, turnieje padla i wiele innych imprez sportowych czekają na Ciebie. Dołącz do nas! Sprawdź nasz kalendarz wydarzeń sportowych!

WSPIERAJĄ NAS

Multiplica con Unicef - Entidad colaboradora